19 februari 2017

AIK - Almtuna, HockeyAllsvenskan den 19 februari 2017

Kvällens match mellan AIK och Almtuna slutade 6 - 4 till AIK. I sista perioden blev det riktigt spännande när Asplöven gjorde två mål under periodens första minut och gick från 5 - 2 till 5-4. Men AIK kom ur chocken och gjorde 6 - 4 några minuter före slutet.

Dagens knatte på väg ut på isen tillsammans med AIKs målvakt Linus Lundin

Almtunas målvakt Jonas Johansson räddar AIKs Jesper Frödén Almtunas Eric Norin

AIKs Christian Sandberg i kamp om pucken med Almtunas Linus Rotbakken

Almtunas målvakt Jonas Johansson fighting face

AIKs Joakim Thelin gör 1-0 bakom Almtunas målvakt Jonas Johansson Almtunas Linus Rotbakken

AIKs Joakim Thelin jublande glad sedan han gjort 1-0

Almtunas tränare Marcus Ragnarsson

Almtuna IS klack

Almtunas Eric Santesson gratuleras av lagmedlemmar till 1-1 målet

AIKs Jesper Bratt på väg att åka igenom och göra 2-1 Almtunas Sebastian Hartmann

AIKs Jesper Bratt hamnar i målburen sedan han gjort 2-1 bakom Almtunas målvakt Jonas Johansson Almtunas Sebastian Hartmann

AIKs Emil Lundberg i kamp om pucken med Almtunas Linus Rotbakken

William Quist jublar sedan han reducerat till 5-4 början av tredje perioden

Almtunas William Quist gratuleras av lagmedlemmar till 5-4.

AIKs tränare Roger Melin

Almtunas Victor Rollin-Carlsson fri med AIKs målvakt Linus Lundin som räddar

Almtunas Oscar Milton

AIKs Michael Lindqvist skjuter 5-2 bakom Almtunas målvakt  Jonas Johansson AIKs Daniel Olsson Trkulja står framför målet

Almtunas Marcus Oskarsson

Almtunas målvakt Jonas Johansson räddar

Almtunas Marcus Oskarsson i kamp om pucken med AIKs Viktor Ekarv

Almtunas Linus Rotbakken skadad och får hjälp med ispåse av Almtuna materialare Tommi Söderqvist

Tät situation framför AIK målvakt 31 Linus Lundin AIK 16 Jonas Almtorp Almtuna 10 Albin Lundin AIK 51 Emil Lundberg AIK 17 Simon Fernholm Almtuna 21 Ludwig Blomstrand AIK 37 Stefan Johansson

Almtunas Gustav Lindström AIKs Michael Lindqvist

AIK 28 Jesper Frödén skjuter 6-4 bakom Almtuna målvakt 24 Jonas Johansson Almtuna 66 Gustav Lindström  Almtuna 15 Victor Rollin-Carlsson

AIKs Jesper Frödén gjorde det avgörande 6-4 målet

Almtuna IS tog ut sin målvakt  Jonas Johansson under slutminuterna

16 februari 2017

Djurgården - Brynäs, SHL den 14 februari 2017

Det blev en jämn match med många mål som avgjordes sex sekunder in i förlängningsperioden. Då fastställde Brynäs slutresultatet, 4 - 5.

Elias Fälth

Markus Ljungh

Brynäs ass tränare Tommy Sjödin

Linus Johansson gör 1-0 bakom Brynäs målvakt Felix Sandström, Djurgårdens Mikael Ahlén,  Brynäs Elias Fälth

Linus Johansson gratuleras av lagmedlemmar till 1-0

Brynäs IF materialförvaltare fixar hjälm

Brynäs målvakt Felix Sandström fighting face

Brynäs tränare Thomas Berglund

Brynäs Kevin Clark gratuleras av lagmedlemmar till 1-2 målet

Brynäs Jesper Jensen, Djurgårdens Patrik Lundh

Brynäs Jesper Jensen gör 2-2 bakom Djurgårdens Målvakt Mikael Tellqvist, Brynäs Kevin Clark, Djurgårdens  Adam Ollas Mattsson, Brynäs Oskar Lindblom

Jesper Jensen jublande glad sedan han gjort 2-2

Oskar Lindblom gör 3-3 bakom Djurgårdens målvakt Mikael Tellqvist

Oskar Lindblom jublande glad sedan han gjort 3-3

Jonathan Granström skjuter men skottet räddas av Djurgårdens Målvakt Mikael Tellqvist, Djurgårdens Adam Ollas Mattsson

Djurgårdens Henrik Eriksson tacklar Brynäs Jesper Jensen

Situation framför Brynäs målvakt Felix Sandström, Djurgårdens Mikael Ahlén, Brynäs Linus Ölund, Brynäs Lukas Kilström

Djurgårdens Linus Johansson skjuter 5-4 bakom Brynäs målvakt Felix Sandström, Brynäs Lukas Kilström, Djurgårdens Mikael Ahlén, Djurgårdens 81 Calle Riddervall

Linus Johansson jublande glad sedan han gjort 5-4. Han gratuleras av Marcus Högström

Djurgårdens målvakt Mikael Tellqvist räddar, Brynäs Jesper Jensen, Djurgårdens Marcus Davidsson

Brynäs Ponthus Westerholm har öppet mål men pucken tar i ribban och följer den längs mållinjen

Brynäs Marc Zanetti vräker omkull Djurgårdens Daniel Brodin framför Brynäs målvakt Felix Sandström

Jesper Jensen gör 5-4 på Djurgårdens målvakt Mikael Tellqvist efter  6 sekunder i förlängningen

Jesper Jensen jublande glad sedan han avgjort matchen med sitt 5-4 mål. Han gratuleras av Ryan Gunderson

Djurgården - Göteborg, Svenska Cupen den 3 mars 2024

Matchen mellan Djurgården och Göteborg skulle bli avgörande för gruppsegern i Svenska Cupen. Matchen fick skjutas upp en halvtimme pga att b...