10 februari 2017

HJK Helsingfors - Norrköping, Wolksvagen Cup den 9 februari 2017

Den andra matchen i träningscupen på Tele2 Arena spelades mellan HJK Helsingfors och IFK Norrköping i kväll. Norrköping tog en 4 - 0 ledning i första halvlek. I andra halvlek kom Helsingfors ut som ett nytt lag, höjde tempot och gjorde tre mål med bud på ett fjärde. Men Norrköpings fyra mål från första halvlek var för mycket och matchen slutade 3 - 4.

Planen vattnades kraftigt men taket var stängt under träningsmatchen mellan Helsingfors och Norrköping

Norrköpings Niklas Bärkroth gör 0-1 bakom HJKs målvakt Thomas Dähne

Niklas Bärkroth gratuleras av lagmedlemmar till 0-1

Norrköpings Sebastian Andersson gör 0-2 bakom HJKs målvakt Thomas Dähne HJK 32 Faith Friday Obilor

Norrköping Niclas Eliasson i kamp om bollen med HJKs  Luca Kaufmann HJKs Vincent Onovo

Norrköpings Niclas Eliasson tar sig förbi HJKs Luca Kaufmann

Christopher Telo

Karl Holmberg rundar HJK målvakt Thomas Dähne och gör sedan 0 - 3 HJK 32 Faith Friday Obilor

Norrköpings Karl Holmberg jublar efter att ha gjort 0 - 3

Norrköpings Sebastian Andersson i kamp om bollen med HJKs Vincent Onovo

HJKs 20 Vincent Onovo Norrköpings 19 Sebastian Andersson

HJK målvakt Thomas Dähne räddar

Norrköpings Niclas Eliasson skjuter 0 - 4 bakom HJKs målvakt Thomas Dähne

HJKs Juha Pirinen, Norrköpings Linus Wahlqvist

HJKs Faith Friday Obilor får varning sedan han gjort ner Norrköpings Karl Holmberg Norrköping 19 Sebastian Andersson

HJKs Atomu Tanaka, Norrköpings Daniel Sjölund

Norrköpings målvakt
 Julius Lindgren tvingas släppa HJK Helsingfors skott bakom sig till 2 - 4

HJKs Juha Pirinen nickar in 3 - 4 bakom Norrköpings målvakt Julius Lindgren Norrköping 23 Niclas Eliasson Norrköping 6 Linus Wahlqvist HJK 15 Ville Jalasto  Norrköping 4 Andreas Johansson Norrköping 14 Eric Smith

HJKs Juha Pirinen jublar sedan han gjort 3 - 4

HJKs huvudtränare Mika Lehkosuo

Kollision mellan Norrköpings Eric Smith och HJKs Sebastian Dahlström

Domaren  Patrik Eriksson får lugna ner HJKs Sebastian Dahlström efter kollisionen med Norrköping Eric Smith

Norrköpings David Moberg Karlsson går omkull i kamp om bollen med HJKs Juha Pirinen

Norrköpings Simon Skrabb i kamp om bollen med HJKs Ville Jalasto

Norrköpings tränare Jens Gustafsson

HJKs Sebastian Dahlström fick pris som matchens spelare av Wolksvagens representant

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Djurgården - Göteborg, Svenska Cupen den 3 mars 2024

Matchen mellan Djurgården och Göteborg skulle bli avgörande för gruppsegern i Svenska Cupen. Matchen fick skjutas upp en halvtimme pga att b...