11 november 2016

Djurgården - Frölunda, SHL den 10 november 2016

Djurgården tog en tidig ledning med 2 - 0 i första perioden. In andra kom Frölunda igen och kvitterade till 2 - 2. I sista var Djurgården starkast och gick ifrån till 4 - 2 innan Frölunda fastställde slutresultatet till 4 - 3.

Frölunda målvakt 37 Johan Gustafsson

Tekning mellan Djurgården 29 Matt Anderson och Frölunda 20 Joel Lundqvist

Frölunda 12 Kristian Vesalainen försöker styra pucken förbi Djurgården 32 Målvakt Mikael Tellqvist

Djurgården 29 Matt Anderson gör 1-0 bakom Frölunda målvakt 37 Johan Gustafsson Frölunda 9 Casey Wellman Djurgården 34 Daniel Brodin Frölunda 20 Joel Lundqvist

Djurgården 29 Matt Anderson tvåmålsskytt under första perioden

Frölunda målvakt 37 Johan Gustafsson besviken efter underläge med 2-0 i första perioden

Djurgården tränare Robert Ohlsson

Frölunda 20 Joel Lundqvist besviken

Frölunda tränare coach Roger Rönnberg

Djurgården 32 Målvakt Mikael Tellqvist på väg att greppa pucken Frölunda 3 Carl Grundström Djurgården 15 Albin Lundin Djurgården 55 Alexander Urbom Frölunda 22 Robin Figren

Frölunda 22 Robin Figren i situation framför Djurgården 32 Målvakt Mikael Tellqvist Djurgården 61 Markus Ljungh Djurgården 33 Linus Hultström Frölunda 59 Simon Hjalmarsson

Pucken studsar stolpe och ut bakom Frölunda målvakt 37 Johan Gustafsson Djurgården 34 Daniel Brodin

Frölunda 9 Casey Wellman i kamp om pucken med Djurgården 73 Adam Ollas Mattsson

Frölunda 7 Henrik Tömmernes gratuleras av lagmedlemmar till 1-2

Frölunda supportrar, klack

Frölunda 22 Robin Figren har parkerat framför Djurgården 32 Målvakt Mikael Tellqvist

Djurgården 32 Målvakt Mikael Tellqvist greppar pucken framför Frölunda 22 Robin Figren Djurgården 33 Linus Hultström

Frölunda 7 Henrik Tömmernes

Frölunda 59 Simon Hjalmarsson i kamp om pucken med Djurgården 55 Alexander Urbom framför Djurgården 32 Målvakt Mikael Tellqvist

Djurgården 32 Målvakt Mikael Tellqvist

Frölunda 20 Joel Lundqvist driver pucken

Frölunda målvakt 37 Johan Gustafsson har greppat pucken framför Djurgården 44 Lukas Vejdemo Frölunda 7 Henrik Tömmernes

Djurgården 7 Emil Johansson tacklar Frölunda 28 Johan Sundström

Frölunda 22 Robin Figren skjuter 4-3 bakom Djurgården 32 Målvakt Mikael Tellqvist Frölunda 59 Simon Hjalmarsson Djurgården 41 Alexander Falk

Frölunda 22 Robin Figren gratuleras av lagmedlemmar till 4-3

Djurgårdens IF spelare kramar om Djurgården 32 Målvakt Mikael Tellqvist efter segern

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Djurgården - Göteborg, Svenska Cupen den 3 mars 2024

Matchen mellan Djurgården och Göteborg skulle bli avgörande för gruppsegern i Svenska Cupen. Matchen fick skjutas upp en halvtimme pga att b...