30 september 2016

AIK - Modo, HockeyAllsvenskan den 29 september 2016

Modo tog en tidig ledning, men AIK ledde efter två perioder med 3-1. I sista perioden kom Modo igen, vann perioden med 4-0 och matchen med 5-3.

Modo målvakt 37 Jonathan Bjurö

AIK spelare på väg in på isen

MODO Hockey supportrar

AIK chans framför Modo målvakt 37 Jonathan Bjurö Modo 20 Pär Edblom AIK 71 Daniel Olsson Trkulja

AIK 98 Jesper Bratt tacklas av Modo 6 Drew Paris

Modo 77 Austin Farley gör  0-1 bakom AIK målvakt 35 Robin Rahm AIK 19 Fredrik Karlström

Modo 77 Austin Farley gratuleras av lagmedlemmar till 0-1

AIK 98 Jesper Bratt fri med Modo målvakt 37 Jonathan Bjurö som räddar Modo 5 Mikko Louma

Situation framför AIK målvakt 35 Robin Rahm AIK 15 Jonathan Andersson Modo 22 Emil Molin Modo 93 Ritchie Byron

Modo 6 Drew Paris

Situationen då domaren visade ut AIK målvakt 35 Robin Rahm för holding Modo 77 Austin Farley

Modo 20 Pär Edblom skadad och blöder. AIK klack sjunger "låt han dö"

Modo 20 Pär Edblom förs blödande av plan med hjälp av ledare

Modo 5 Mikko Louma

Modo 6 Drew Paris i kamp om pucken med AIK 28 Jesper Frödén

AIK 17 Simon Fernholm gör 2-1 bakom Modo målvakt 37 Jonathan Bjurö Modo 11 Kristian Jakobsson Modo 5 Mikko Louma AIK 19 Fredrik Karlström Modo 7 Jesper Lindgren AIK 51 Emil Lundberg

AIK 17 Simon Fernholm gratuleras av lagmedlemmar till 2-1 målet

AIK 28 Jesper Frödén gör 3-1 bakom Modo målvakt 37 Jonathan Bjurö  AIK 15 Jonathan Andersson Modo 13 David Rundkvist  Modo 5 Mikko Louma

En glad AIK 28 Jesper Frödén på väg till båset efter att ha gjort 3-1

Modo 18 Andreas Heier fälls framför AIK målvakt 35 Robin Rahm AIK 17 Simon Fernholm AIK 37 Stefan Johansson

Tekning Modo 93 Ritchie Byron  AIK 71 Daniel Olsson Trkulja

Modo 11 Kristian Jakobsson gör 3-2 bakom AIK målvakt 35 Robin Rahm

Modo 11 Kristian Jakobsson gratuleras av lagmedlemmar

Tekning mellan Modo 93 Ritchie Byron och AIK 45 Oscar Steén

Modo 49 Axel Eidstedt

Modo 22 Emil Molin gör 3-4 på AIK målvakt 35 Robin Rahm Modo 25 Lukas Wernblom AIK 15 Jonathan Andersson

Modo 22 Emil Molin gratuleras av lagmedlemmar till 3-4 målet

Modo målvakt 37 Jonathan Bjurö på rygg AIK 34 Michael Lindqvist  Modo 63 Tommy Enström

Modo målvakt 37 Jonathan Bjurö konstaterar att AIK skottet tar i ribban bakom honom

Modo 89 Patrik Karlkvist  gör 3-5 i tom kasse

MODO Hockey klack jublar när segern är

MODO Hockey spelare tackar sin klack efter matchen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Djurgården - Göteborg, Svenska Cupen den 3 mars 2024

Matchen mellan Djurgården och Göteborg skulle bli avgörande för gruppsegern i Svenska Cupen. Matchen fick skjutas upp en halvtimme pga att b...