16 maj 2016

Dalkurd - Degerfors, Superettan den 15 maj 2016

Efter att ha fotat 10Mila orientering under ett och ett halvt dygn åkte jag till Borlänge och den vackra gamla Domnarvsvallen för att fotografera matchen i Superettan mellan Dalkurd och Degerfors. Det blev en märklig match. Degerfors upprepade sin dåliga vana från tidigare i vår att släppa in några mål innan laget började spela. Dalkurd tog följaktligen ledningen med 2-0 i första halvlek. Degerfors kom igen starkt i andra. På grund av skador, varningar, utvisning och medveten maskning från Dalkurd blev tilläggstiden sammanlagt tio minuter. Degerfors lyckades kvittera till 2-2 i 99-e matchminuten. Kanske inte ett helt rättvist resultat, men en match är inte slut förrän domaren blåser av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Djurgården - Göteborg, Svenska Cupen den 3 mars 2024

Matchen mellan Djurgården och Göteborg skulle bli avgörande för gruppsegern i Svenska Cupen. Matchen fick skjutas upp en halvtimme pga att b...