17 april 2016

Degerfors - Frej, Superettan den 16 april 2016

Det blev en match med två helt olika ansikten. I första halvlek startade Degerfors mycket svagt, lågt tempo och dålig precision i passningarna. Frej tog helt rättvist ledningen med 2-0 och hade bud på mer. Andra halvlek fick en helt annan karaktär. Degerfors höjde tempot och dominerade. Med hjälp av ett självmål och ett mål från Ludvig Fritzon blev slutresultatet 2-2. Stundtals var det hetsigt på plan. Nämnde Fritzon drog på sig en varning för gnäll på domaren och Degerfors tränare visades upp på läktaren av samma orsak. Jag kan inte låta bli att konstatera att laget i mitt hjärta, både spelare och ledare har en ful ovana att lägga energi på fel saker. Det behövs en skärpning där ledningen bör gå före.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Djurgården - Göteborg, Svenska Cupen den 3 mars 2024

Matchen mellan Djurgården och Göteborg skulle bli avgörande för gruppsegern i Svenska Cupen. Matchen fick skjutas upp en halvtimme pga att b...