8 oktober 2012

Hammarby - Degerfors på Söderstadion

I helgen orientering, i kväll fotboll. Mina två favoritsporter. Mitt lag Degerfors IF besökte Söderstadion. Det började lyckligt och lite slumpartat när Degerfors fick första målet. Sedan var det total Hammabydominans resten av halvleken. I andra jämnade det ut sig och Degerfors hade fem bra målchanser, varav två resulterade i mål. Vid 3-2 gjorde Hammarby det avgörande målet på en kontring. För mig var det ändå en hygglig kväll på Söderstadion, lagen spelade bra i varsin halvlek, men tyvärr förlorade mitt lag.

Före matchen fick Patrik Werner en vänlig kram av förre Degerforsspelaren Lallet. Men vakten gick emellan. Det är känsligt på Söderstadion..

Degerfors låg under med 3-1 i halvtid efter uselt spel. I andra halvlek spelade Degerfors upp sig och hade många bra chanser. Det behövdes ibland sex Hammarbyspelare för att ta hand om Peter Samuelsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Djurgården - Göteborg, Svenska Cupen den 3 mars 2024

Matchen mellan Djurgården och Göteborg skulle bli avgörande för gruppsegern i Svenska Cupen. Matchen fick skjutas upp en halvtimme pga att b...